Fjärilar i magen

Tisdag och en dag kvar...I morgon skall jag in till hjärtkliniken på Sahlgrenska och sövas medan de tar ut vätskan ur hjärtsäcken. Uschiamej, det gör att fjärilarna har nöjespark i min mage, just nu åker de berg-och-dalbana ;o)

Försöker tänka positivt, det här skall gå jättebra men med detta som med allt annat finns det ju risker...och sen har man ju inte heller kontrollen över vad som händer och sker. Det är väl detta jag har svårast för - att lita på att alla gör rätt, att ingen gör något fel. Nåja i morgon eftermiddag vet jag ju att jag mår bättre än jag gör nu och jag tror jag kommer att må mycket bättre...

Igår var L8:an och Cassius här på eftermiddagen. Hon fick lite stämplar o annat smått och gott så hon kan pyssla vidare. Cassius är såååå himmla go', världens goaste barnbarn (den pälsrika, håriga sorten med fyra ben) hihihi och på söndag fyller han 5 år! Vi är bjudna på kalas då. Hoppas vi kan komma (allt beror ju på hur jag mår, om jag fått komma hem..). Får väl försöka hitta en passande present och göra ett fint kort till honom ;o)

Sötaste Cassius!

Lilla båten ligger ju och väntar på att få av sig vinterkläderna. Det är synd om henne, i år har hon fått vänta så länge. Ingen trodde väl att vi skulle få vinter och snö o kallt i månadsskiftet mars-april, Nä inte vi heller. Men nu verkar det väl som om våren ändå finns här, den vet bara inte riktigt om det själv ännu! Men vitsipporna ute i bäckravinen sträckte duktigt på sig igår i solskenet, glada att vara av med täcket och koltrasten sjöng av hjärtats fröjd hela eftermiddagen, så kanske att vi kan klä av lilla båten till helgen, kanske!!

Lilla båten heter Amorina, är segelbåt o världens största och finaste 26-fotare. Jodå och när hon blir stor skall hon bli en Najad....I år skall hon få en vindmätare och lite annan smågod utrustning innan hon är riktigt klar för säsongen. Blir allt som vi planerat skall hon få segla i Vänern i sommar. Det skall bli väldans roligt att dansa runt i söta vågor i stället för salta. Tänk vilket äventyr för henne att få slussa, det kommer hon att tycka om tror jag! 

Hoppas att allt är bra med alla er därute och att solen lyser riktigt mycket på var och en.
Dela med dig ett leende och du får många tillbaks
Puss och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0