Lata Semesterdagar

Onsdagen den 30:e bestämde vi oss för attt bara ta semester och dra någonstans med bjlen, ta in på hotell eller vandrarhem där det passar oss, äta där vi vill äta...Packade ut oss och saker i bilen och bara körde söderut. Siktet var inställt på Mölle, söder om Kullens fyr i Skåneland. Där är det mysigt, lite som medelhavstrakt på något sätt.

Stannade och tog en fika vid gästhamnen i Halmstad, mysigt med alla båtarna. Sen tog vi en liten svängom in i Ängelholm oxå för säkerhets skull. Himla mysig liten stad det också. Funderade lite på Wärdshuset ute vid Kullens Fyr men insåg att det sälkert betydde entréavgift att bara parkera utanför :-)!!! Skämt åsido, men det var nästan så. Tjusigaste placet!

För att komma ut mot Kullens Fyr var man tvungen att betala för att komma förbi bommar. 40 kronor - Nåja, det var bara att se glad ut o betala. Körde sedan förbi en otroligt vackert belägen golfbana och det här tjusiga Wärdshuset då. Vi åkte fram så långt vi kom med bil och vände. Det var inte riktigt läge att ge sig ut och promenera i spenaten, en annan har ju inte så mycket ork ännu. Men det vi såg var väldigt fint.

Mer om våra dagar alldeles strax - Skall se till att fylla på magen lite - Fixa lite gott att äta och dricka, sen fortsätter jag att skriva! Må så gott go'vänner o kram så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0