Jul Nyår 2009

Älskade Carina!

En jul och nyårshelg utan dig och vi närmar oss
årsdagen.

Carina, jag älskar och saknar dig så mycket och
känner mig så förtvivlat ensam utan dig, fast du
finns ständigt i mitt hjärta.

Prinsen.

       

Kommentarer
Postat av: SysterTitti

Systeryster Carina!Nytt år igen,tänker så mycket på dig!Så många gånger jag tänker att jag ska fråga Carina vad hon tycker, sen kommer jag ihåg...

Saknar dig så mycket!Du vet,när man är lillasyster oxå, så behöver man sin storasyster!Jag saknar dig vansinnigt!Älsk o pussar o kramar!

2010-01-15 @ 23:09:54
Postat av: SysterTitti

2010-03-27

Ett år sedan idag!Idag är det alltså ett år + 1 dag sen jag såg dig o pratade med dig för sista gången i livet!Det sista du sa var: ni är fantastiska!Mitt hjärta fylldes då till nästan bristningsgränsen.Du sa detta till oss, du som låg där och kämpade och hade kämpat mot den j-a cancern så länge!Helt otroligt,det "enda" vi gjorde då var att försöka lägga dig rätt så du inte hade så ont!Jag sa,nä,det är du som är fantastisk.Du log lite,sen sa vi hejdå.Vi skulle skriva slutgiltiga papper på huset vi sålde på fredagen 27/3-09.I Stenungsund.Så därför skulle jag komma upp till dig på lördagen istället,efter kl.10 för jag hade matt-tvätt först! Herregud,det enda jag kunde tänka när lillasyster ringde sent på kvällen för att tala om att du lämnat oss var:näähä!jag ska upp till henne imorgon efter tvätten ju!Först matt-tvätt,sen till Carina. Va konstigt man kan reagera. Sen dess har jag tänkt många gånger att jag måste höra vad Carina tycker om det ena eller andra.Tills man kommer ihåg, och då gör det ont! Har fasat för denna dagen,vet inte riktigt varför,du är ju borta alla andra dagar oxå!Kanske för att jag kommer ihåg just den kvällen o natten o dagen efter och då känns o finns det mer att du inte finns längre.Älskade systeryster!Tycker det är svårt och inte riktigt begripligt allt det här. Men tröstar oss med genom att finnas för varandra, har ändå lärt mig otroligt mycket av dig och du vet att du är min hjältinna.

Hoppas o tror att du är med oss denna dagen.

Vi är med dig.

Älsk o puss o kram!

Lillasyster Titti

2010-03-27 @ 02:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0