GOD JUL!

Ligger i sängen med PC:n mer eller mindre på magen, lyssnar på Eva Cassidy och låter tårarna rinna. Det finns bara en låt med henne som får mig att gråta och det är "What a wonderful world". Har läst lite bloggar och väntar på att Anette skall komma och sätta droppet, som skall hålla mig på benen i morgon, på självaste julafton.

Idag skall jag upp till JK på Sahlgrenska och träffa en läkare, lite akut. Har fått problem att svälja. Inte så att det gör ont utan det är bara "stopp". Lika svårt med mat som dricka och det är lite panikskapande. Vill ju kunna äta, åtminstone lite utan att det kommer upp igen. Hoppas på ett underverk och att det är läkaren som skall uträtta det!

I kväll skall vi slå in julklapparna, förhoppningsvis kunna dricka lite glögg, lyssna på julmusik och bara vara. Är lite orolig för morgondagen, att jag inte skall orka åka iväg och fira med alla. Men skulle så vara fallet så blir det jul i alla fall tillsammans en liten stund kanske med barnen och att vi sen kan fira på juldagen. Det löser sig alltid, är jag tvungen att tänka. Fast det gör ont, ont för att det här har alltid varit så självklart att man inte ens funderat på det.
Självklart att man har ork, självklart att det inte gör ont i hela överkroppen, självklart att kunna äta...

Till alla er därute, alla som jag tycker om och som betyder så mycket för mig, till alla er vill jag från hela mitt hjärta önska en riktigt GOD JUL. Hoppas att ni får fina dagar och att ni verkligen njuuuuter av varenda sekund ni kan och får vara tillsammans med era nära och kära. Strunta i det här med hets om julmat och klappar. Närheten till de man älskar är det viktigaste! Tänd massor av ljus och njut av värmen

Puss i pannan och GOD JUL!


Kommentarer
Postat av: Gerd Johansson

God jul på dig själv o de dina - det är kloka ord du förmedlar! För första gången känns det som vi själva har tagit till oss de funderingar du förmedlar och gör en sak i sänder och det får bli som det blir! Lovar tända ett extra ljus ikväll och skicka dig många tankar med värme och förhoppningar om en lyckad jul och ett gott 2009!

många kramar från Gerd med familjps. vi har lite halsfluss o kräksjuka i familjeleden och det gör att vi får möjlighet till extra eftertanke om vad vi håller på med!

2008-12-23 @ 14:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0