Äntligen Fredag..........


Hihihi....Här trodde jag att jag tappat allt jag skrev förra gången men inte hann spara som utkast innan uppkopplingen dök...hihihi och så hittade jag ju det nu...men då åker det med i publicering oxå, när jag enna e på G!!!!! Detta är skrivet en Fredag i månadsskiftet oktober/november...
Det som är AKTUELLT OCH NYTT EGENTLIGEN FINNS LITE LÄNGRE NER....


Fredag eftermiddag brukar vara "helig" på nåt sätt. När älskade Prinsen kommer hem sätter vi oss i vardagsrummet med en liten drink, pratar, läser och har mysigt.
Sen brukar vi hjälpas åt att fixa något gott att äta och dricka, sitta länge vid bordet och prata. Det är så himla mysigt....Varför man känner så, när man inte ens jobbar vet jag inte, men känslan sitter i.
Precis så var det i fredags med. Så är det varje fredag ;o)!

Varje dag är det illamåendet som styr dagen. Även om jag inte mår riktigt 100 och har svårt för att äta, så vill jag ändå försöka vara "normal". Försöker strunta i om jag kan äta eller inte. Oftast brukar det gå bra med lite grann i allafall, varvat med näringsdrycker och vispgrädde...nja inte rakt upp och ner utan lite mer som tillbehör till krämen. Allt skall vara så mycket kalorier som det bara går.

Vi köpte en luftavfuktare för 3 veckor sedan. Den har varit guld. Man kan inte fatta hur mycket vatten det finns i luften egentligen. Den hjälper mycket när det är fuktigt och regnigt som idag. Blir det för jobbigt att andas så stänger jag in mig i sovrummet, där maskinen står och går (fastbunden, naturligtvis, hihihi!!!) och genast känns det mycket lättare!

I onsdags förra veckan var vännerna Catrine och Britt-Marie här efter jobbet. Vi åt gott (tack Catrine ;o)!!), pratade och hade jättetrevligt. Det är alltid lika roligt att träffas!
Igår kom käraste vännen Anne som gubben i lådan. Härligt med spontanbesök och vi satt och pratade en stund. Fick lite näringsdrycker av henne. Än så länge har jag bara smakat en med svarta vinbär. Helt OK. Tack snälla Anne, det är alltid lika roligt att träffas. Puss i pannan på dig ;o)!

Håller på o letar efter något utflyktsmål för mig och barnen. Helst med en övernattning o liten resa. Vi får väl se vad jag kan hitta på. Återkommer sen med detta när jag hittat något!

Tack för titten och puss och kram till Er alla därute...

Visst konst att se framåt...

Sitter så äntligen vid PC:n igen och trycker försiktigt på tangenterna, det var nästran en månad sen sist och som vanligt har det hänt lite mycket, som fått mig att inte ens orka försöka sätta mig och skriva. Sån e jag...när det blir jobbigt runt mig eller att jag får det jobbigt rent psykiskt blir jag kraftlös, orkar bara inte skriva, orkar inte göra nåt egentligen alls.


Nu har sjukdomen tagit ett fastare tag i mig. Senaste läkarbesöket för snart 2 veckor sen var något av en chock. Ursprungstumören i lungan har vuxit ganska mycket, metastasen i njuren likaså. Övriga metastaser i lymfkörtlarna mellan lungorna ligger still, likaså det som finns i skelettet MEN man ser tumörer i vänster binjure och i levern plus att det finns förändringar i lymfkörtlarna utanför njuren och så har jag vätska i både lung- och hjärtsäcken. *SUCK* :o(


Nu åkte cellgiftet bort och vi sätter in det "tunga" artilleriet, TARCEVA. Detta är en antikropp som gör att tumörerna hindras i tillväxt och spridning. Snälla Gud, gör så att det hjälper. Jag vill inte vara sjuk mer nu. Nu räcker det och nu vill jag bli frisk igen.


Jag har ju så mycket att leva för och hela resten av mitt liv.(tills jag blir 100 eller så!).

Jo så är det! Måste kämpa vidare, förhoppningsvis kan vi få det att stanna upp nu då!


Imorgon blir en rolig dag...då blir det lite kalas...jomän, en annan fyller är och det SKALL firas minsann. Lilla mammsen kommer upp och syskon m familjer, mina gullungar och så min Prins of course. Skall bli jätteroligt att träffa alla. Och så längtar jag tills på söndag. Då skall jag och mina gullungar bila till Stockholm och åka på Ålandskryssning. Ser fram mot att vi får rå om varandra och äta och dricka gott (nåja, min matlust kan bli bättre...).

Igår bokade vi förresten stuga i IDRE under vecka 3 i januari, värsta lyxstugan tillsammans med våra härliga vänner Elisabeth och Claes. Önskar det är vecka 3 imorgon redan hahaha, men önska kan man ju ;o)

Skall bli jättekul! Inte för att jag kommer att orka stå på ett par skidor men jag och Elisabeth skall fylla våra dagar med långa promenader, åka häst och släde, kanske skoter eller hundspann, mysa med varm choklad och nygräddade våfflor i någon café- eller toppstuga, allt detta medans killarna leker Stenmark i backarna. Undrar just om någon av dem vågar åka "Chocken". Skall tydligen vara värre än "Väggen" i Hundfjället...Vi får väl se, skoj skall det bli i alla fall.


Det kommer att hända en hel del framöver känns det som och det är väldans positivt *LER*.

Nej nu skall jag ta o se till att jag får lite mat i magen, innan det är dags att ta TARCEVA-tabletten.


Tack för att just Du tittade in, var rädd om Dig och må så gott du bara kan!

Puss i pannan


RSS 2.0