Premiärtur med ögonstenen

Helgen 30/5 - 1/6 (fre-sön) var vi ute med Yachten (jo men hon skall ju bli det när hon blir stor!). Vi gick för motor ut till Rörö i Norra skärgården på fredag em. Fick kanonplats vid bryggan och hade kalas på sill och potatis och en lille en!

Lördagen bjöd på lika strålande väder som varit i flera veckor nu och vi njöt av friden. Jag har faktiskt inte ont och det känns som en enorm befrielse. Tänk er....en hel dag utan att det gör ont....bara en sån sak gör att livet blir ännu mer fantastiskt! Grillade på kvällen uppe på grillplatsen och knallade till sängs vid 23-tiden. Ljuvliga nya täcket i förpiken gör läggdaxet till en njutning!

Söndagen vaknade vi vid 5 på morgonen och låg och dusade fram mot 9! Ja men det är ju bara så gott och inget ont idag heller! Mår som en prinsessa. Frukosten njöt vi av ute i sittbrunnen men det var väldigt varmt, inte speciellt mycket vind heller....sådär 1-2 m/s och vi gungade hem i slör/läns gick norr om Rammen och in till Amorinas bostad i Björlanda.
Innan vi åkte hem lagade vi middag och åt i sittbrunnen...Åh, varför måste man tillbaka hem, när man kan njuta så av lite primitiv camping, ingen städning, ingen tvätt, inga måsten...bara att få vara, är så väldans härligt!

Va många guldkorn vi haft denna helgen, tänk att man kan få vara så lycklig!
Puss puss på er alla människobarn!


Kommentarer
Postat av: Anne

Så skönt ni verkar ha haft det!

Underbart dessutom att du inte haft ont!!!!

Ni sitter i samma båt du och Madde tror jag...med smärtorna och det gör ont i mig att ni ska behöva ha det så. Tar du Oxinorm och oxycontin?

Härligt ändå att höra att du njutit av segligen, maten och det vackra vädret...fortsätt så!

Kram vännen!

2008-06-15 @ 23:51:39
URL: http://levaidag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0