Lördag = Fest

Idag är det lördag igen, veckorna går och det känns lite underligt att det går så fort. Idag blev jag väckt av Sköterskan Tine, som väldigt försiktigt undrade om jag ville ha frukost, klockan var 9....Jösses, så mycket....Ja då har man väl bott in sig då. Hotell JK 54,,,,Klart man vill ha frukost, är klockan verkligen så mycket som nästan 9??

Hoppade ut (nåja, liten överdrift kanske) på toa och körde en snabbtoalett och slängde på lite raggardusch och kläder, min älskade Prins kommer ju sen med nya kläder (sexiga såna, ni vet, såna där jogging...grå...med Gällivarehäng, som följer figuren som jaaa.....ni vet....;o).......ni vet!....


I princip när frukosten var uppäten kom Lisa och frågade om hon skulle ställa undan min lunch till lite senare...lite tätt inpå frukosten kan man ju tycka! Frukost kl 09.15 och sen lunch kl. 11. Liiiiite tätt!

Ja tack, det är nog inte helt tokigt att ställa undan kycklingen...


Ringt till älskade Prinsen har jag hunnit med mellan macka 1 och 2, lämnade liten klädbeställning. De sedvanliga kläderna, underkläderna, parfymen, m m, m m...


Jo och lagom till Yoghurten  var vi framme vid specialen för kvällen...Svarta långklänningen, nätstrumporna och de fina gråa Esprit-pumpsen till supén i kväll (Jo i kväll skall vi supera på läcker skaldjursbakelse med ett mycket gott och dyrt Alsace-vin till). Då måste man ju vara klädd inför detta läckra event.

Själv skulle han ta sin läckra smoking...Han är ju sååå fin i den.

Skulle han packa ner den svarta lilla negligén också??? Men Självklart!

Alla som sett hur anskrämligt mager jag är nuförtiden förstår att det här är lite skämt, men men.....Men det här med skaldjursbakelse och ett gott vin är i alla fall sant!

Självklart hjälper personalen till att bädda ihop 2 sjukhussängar till en dubbel ;o)), Jag lovar, det är första klass, underbar personal  och otroligt service-minded! Absolut inget skämt bakom det här, jag lovar...


Frukosten är uppäten, att mat kan smaka så infernaliskt gott, det är himmelriket nu för tiden när man kan äta och njuta av det man stoppar i sig. Jag har sagt det så många gånger tidigare, men det är faktiskt så att man ska njuta av allt man stoppar i sig. Det är inte alls självklart att man får göra det rätt som det är. Att man blir lite rund, spelar inte så stor roll, det kan vara bra att ha lite rondör oxå den dag vågen helt plötsligt vänder rakt ner och står på 48 kg.

Undrar hur jag sett ut om jag inte vägt 30 kg mer för 2½ år sen, jag undrar jag! Jag hade nog inte varit fullt så vacker i negligén, hahaha!

Nu har min älskling kommit, äntligen och vi har packat upp. Han sitter just nu och läser tidningen och jag skriver på min lilla låda. Är faktiskt ganska kul när man kommit igång. Jag tror jag skall gå in till mina härliga sköterskor och be att de lägger om min lilla subkutana nål i magen så att den är riktigt fin till kvällen (Ska man bli fin får man allt lida lite pin oxkså och då ingår ju även det här.) Man kan ju inte måla den så det blir ju att sätta den på annat ställe och lägga på lite nytt plastförband.

Hahaha, tänk vad man kan ändra det här med "normalt" nu för tiden. Ser mycket fram mot kvällen, skall bli helmysigt på sal 2, med levande ljus, längtar ju för Alsace-vinet ligger på kylning på fönsterbrädet av marmor. Blir nog helt perferkt kväll!
Må så jättegott och var rädda om varandra därute. Njut av livet ni med för visst är det härligt ändå!!! Puss min älskade Prins, Jag älskar dig!


Kommentarer
Postat av: Ulla-Karin

Hej!Ville säga att din blogg är väldigt fin och för mig tankeväckande..Har inte hunnit läsa hela ännu..Du skrev i ngt inlägg att du inte ville skriva "sjukdomssnack",men jag undrar hur din sjukdom började.Hade du hosta och sökte för den då?Vänliga hälsningar/Ulla-Karin

2009-01-20 @ 12:29:40
URL: http://ullakarinhelena.blogspot.com
Postat av: Anne

Underbaraste vännen!



Det är så skönt att se att du har humor!!!!

Den kan ta död på den elakaste av "djävla idioter"

som finns på jorden!



Bra att du dricker vin och får god mat av din Prins, för sjukhusmaten är väl ingen man längtar efter....drick och var glad....det gör dig gott!



Njut av skaldjur och annat gott som du beställer!

Prinsen får bara ordna det...så det så! (jag vet att han gör allt, din bästa man av alla män!!)



Har dig i tankarna och tänker på hur du har det.

På torsdag ska jag till Gbg igen och då vill jag träffa dig!



Du är min superhjälte så som du kämpar!



Ringer dig på torsdag efter jobbet.



Varma innerliga bamsekramar från Anne!

2009-01-20 @ 23:10:50
URL: http://levaidag.blogg.se/
Postat av: lilla Emma

Hej du underbara kämpe!

Vilken härlig livsglad kvinna du verkar vara.

Jag önskar dig all lycka och håller tummarna:)

Kommer titta in här fler ggr och hoppas på allt positivt för dig.

Kram!!

2009-01-21 @ 00:04:51
Postat av: Petra

Hahaha....du är för härlig min älskade vän! Det där med Gällivare-hänget känner vi nog alla igen :D

Orkar du med besök från Liam o mig imorgon, torsdag? Tänkte komma efter jag hämtat honom på dagis isf.

Jag ringer i morron fm.

Kramar till er båda

Petra

2009-01-21 @ 23:51:33
URL: http://petraspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0